lördag 20 september 2014

Afrikansk bidragsfamilj tvingar kommun höja skatten i Schweiz


En enda bidragsfamilj tvingar nu en by i Schweiz att höja skatten för alla sina invånare. En afrikansk kvinna med sju barn kostar motsvarande 400.000 kronor i månaden att försörja, skriver Daily Mail.

Kvinnan och hennes sju barn flyttade från Eritrea, nära Somalia i Östafrika, till byn Hagenbuch i Schweiz för tre år sedan.

Idag får de hyra och mat samt rätt till "nöjen och rekreation" helt betalda av skattebetalarna i Hagenbuch, en liten kommun med ca 1.000 invånare. Och nu har kommunen tvingats höja skatten endast för att kunna försörja bidragskvinnan och hennes barn.

En förklaring till de höga kostnaderna är att fyra av barnen har blivit placerade på barnhem, vilket gick loss på 240.000 kronor per månad.

Totalt går en tredjedel av kommunens budget till att försörja kvinnan och hennes barn, som kostar motsvarande 4,8 miljoner kronor per år.

källa: Fria Tider

--------

*Suck* Inte ens Schweiz, Europas enda demokrati, med beslutande folkomröstningar i sin lagstiftning, klarar sig undan invällar-ockupationen från Mena-träsket.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar