tisdag 30 september 2014

“I want to go to Denmark. I like Denmark”


Ett exempel på hur till synes välbeställda, välklädda, engelskspråkiga, familjer, genom att kalla sig "flyktingar" tillåts i Italien (fungerar tyvärr lika illa i Grekland) att få *Välkommen hit* - *kunna neka fingeravtryck* - inom några få dagar tillåtelse att fara vidare norrut i Europa. Den s k Dublinförordningen tycks helt satt ur spel, för Italien återstår knappast nåt annat, eftersom landet är värst utsatt av människosmugglingstrafiken över Medelhavet, från raserade Libyen och Mena-träsk-lycksökare, som söker sig dit.



http://www.dailymotion.com/video/x26xjgm_i-want-to-go-to-denmark_news

Man ser att Italien inte längre kan upptäcka illegala invandrare, men skickar dem direkt till Norden. EU vaktar inte sina yttre gränser, och de har ingen politik för människor som kommer att växa i antal för varje år som går. Som man kan se i videon, det finns många unga afrikanska män. Afrikas befolkning kommer att fördubblas nästa generation. Liberaler har inget svar på det, socialdemokraterna har inget svar på det.

Europa har ingen vilja eller överblick - eller både och. Det finns ingen kvalitativ skillnad mellan Sverige och övriga Europa, Sveriges självförstörelse har bara varit effektivare. I Sverige kallas det att "ta ansvar", men det har ingenting att göra med ansvar att göra, för att migrera ner till botten av plånboken, utan att förhindra en demografisk/ekonomisk härdsmälta. Mellanöstern står inför 30 år av kaos, som det är nu. 'Humanismen' kan aldrig lösa en befolknings-tsunami, problemen måste hitta sin lösning där de uppstår, inte via människo-export/-smuggling.

Källa: Snaphanen/Dailymotion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar