onsdag 8 oktober 2014

Åkessons varning till Löfven

Svetsarmongot Löfvén, ofattbart nog Sverige statsminister, som sosseledare en normal 'idiot', fick idag en skarp varning av Jimmie Åkesson i riksdagen, om han tar avstånd från att ge (sd) inflytande i riksdagen och politiken. Karies-Papegojan noterade ett nytt lågvattenmärke, läs avslutningen nedan:


Den nya regeringen riskerar att bli kortlivad ifall Sverigedemokraterna inte bjuds in till samtal. Den varningen levererade SD-ledaren Jimmie Åkesson under dagens partiledardebatt i riksdagen.

Åkesson gick under debatten till hårt angrepp mot Stefan Löfven (S). Han anklagade den nye statsministern för att inte ta sitt demokratiska ansvar och föra samtal med Sverigedemokraterna.

– Stefan Löfven misslyckas kapitalt med att ta ansvar när han har som främsta utgångspunkt är att isolera 13 procent av väljarna, sade Jimmie Åkesson.

Med tanke på det parlamentariska läget och Sverigedemokraternas vågmästarroll blir det svårt för Löfven att fortsätta att ignorera partiet, konstaterade han.

– Förmågan att hantera det här avgör hur långlivad den här regeringen blir, sade Åkesson och räknade upp en rad föreslagna reformer från den nya regeringen som Sverigedemokraterna skulle kunna fälla.

Stefan Löfven svarade att han inte kommer att samtala med Sverigedemokraterna på grund av partiets 'historia och människosyn'.

Du har pekat ut muslimer i Sverige, och nu tänker jag citera, som vårt största utländska hot sedan andra världskriget. Du ser alltså en del av de svenska medborgarna, ibland några av mina partikamrater, mina vänner, som ett hot som är jämförbart med Hitlers terror. Därför tänker jag inte samarbeta med Sverigedemokraterna, sade Stefan Löfven.

Källa: http://www.friatider.se/kessons-varning-till-l-fven

Hen (#"feminist" tillika) är inte korkad. Löfvén är betydligt dummare än så. Sverige behöver en ny regering, och framförallt, en frisk statsminister, Inte en IQ-handikappad vasall-papegoja, regisserad av (s)' fruntimmersmaffia på Sveavägen 68, Fjollträsk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar