tisdag 7 oktober 2014

Åsa Romsons 'giftiga' miljöbravader

Från Jan Millds blogg, som efterspel till miljöminister (och 'vice statsminister') Åsa Romsons (mp) miljösvineri med sitt skepp, i centrala Fjollträsk, f ö ett känt tillhåll för giftpaddor:

- Varför EFTER valet, Expressen?

Peter Harold:
”Det har inom sociala medier uppmärksammats att Miljöpartiets kvinnliga språkrör, tillika den nyutnämnda vice statsministern Åsa Romson målat sin och makens båt med kopparbaserad giftig bottenfärg som varit förbjuden ända sedan förra årtiondet.”

”Åter till kräkmedlet Åsa Romson. Bildbeviset på hennes och makens misstänkta miljöbrott hade legat på hennes Facebook-sida i ett par år, och artikeln i Expressen hade förberetts sedan en tid tillbaka. Det som gör mig undrande är varför ‘avslöjandet’ om den miljöförorenande Miljöpartiledaren kommer ett par veckor EFTER riksdagsvalet och inte FÖRE?

Är publiceringen så här i en ‘ofarlig’ tid av mandatperioden (en tid som ofta används till att meddela skattehöjningar, vilket sker även nu som förväntat) medvetet valt? Onekligen är detta ‘dålig publicitet’ för MP, men effekten kommer bara bli att redaktionerna kan påstå att ‘Jodå, vi granskar MP och avslöjar dem precis som alla andra partier’.

Nu har väljarna över 1400 dagar på sig att glömma bort familjens Romsons giftattack mot Östersjön…”


- Bränsle/skattefiffel?

Frihetssmedjan:
”Nu har en användare på Flashback tipsat Skatteverket om att det verkar som att Romson och hennes man begått skattebrott genom att ha annat i tankarna än de får.

Den som kör båt i yrkestrafik har rätt att tanka disel med en lägre skattesats än den som har en fritidsbåt. För att skilja på dessa två sorter är den diesel som är ämnad för yrkestrafik grönfärgad, medan den för fritidsbruk är ofärgad. I övrigt är det samma diesel.

Nu verkar det som att vår nya miljöminister velat vara lite för grön i sitt levnadssätt.”

Källa:
http://janmilld.wordpress.com/2014/10/06/ministrar-som-fick-ga/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar