onsdag 8 oktober 2014

Dan Park släppt ur häktet

Läs Dispatch International's information. Det räcker långt.


http://www.d-intl.com/2014/10/08/dan-park-slappt-ur-haktet/

PS. Fruntimmer skall givetvis inte anförtros viktiga poster, som t ex åklagare. Femininer saknar logisk slutledningsförmåga, dom agerar på känslomässiga grunder. Vilket är oförenligt på en så viktig samhällsfunktion som åklagare.

Pk-typiskt att (o)rättsväsendet valde ett fruntimmer, i åtalet mot Dan Park. Rena beställningsverket. Uppenbart att en korrektare och mer rättvis domskipning kommer ut som resultatet av ovrättsförhandlingarna, eftersom juristerna utgjordes av MÄN, den logiska halvan av Homo sapiens.

PS. Tgg: Nu har en annan häktad släppts, i Turkiet. Den islamist-terrorist som försökte mörda Lars Hedegaard, i dennes bostad i Köpenhamn. Sannolikt var detta en del av en fångutväxling, mellan Turkiet och ISIS, mördarbandet som tog 49 turkar som gisslan, i ett konsulatöverfall i norra Irak. Vilken frigiving också visar att ISIS har terrorkriminella gangsters placerade i europeiska länder. Garanterat även i Sverie-Absurdistan, med tanke på den obefintliga gräns- och närvarokontroll som råder.
http://www.bt.dk/udland/tyrkiet-ja-vi-har-loesladt-mistaenkt-dansk-statsborger-i-lars-hedegaard-sag

Tgg 21 oktober: Domslutet från hovrätten uppskjutet, kommer inte imorgon, utan en vecka senare, den 29:e oktober. Konsultationerna med politikermaffian i Stockholm har uppenbarligen inte hunnit avslutas. Att det pågår ett fulspel bakom kilisserna framstår som uppepnbart.

http://www.d-intl.com/2014/10/21/kronika-svaret-finns-i-stjarnorna/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar