lördag 11 oktober 2014

JUHOLT & LÖFVEN (S)VAMLAR IKAPP

Håkan Juholt och Stefan Löfven från Socialdemokraterna talar i politiskt korrekta tungor. Detta leder till att vi på RLM låter våra tungor gå varma mot detta fullständigt tokiga svamlande!



- Vi lägger stort fokus på det sjunkande skeppet Socialdemokraterna i detta program. Först diskuterar vi artikeln som gäller Löfven och Åkesson på DN (”Åkesson varnar Löfven”). Det snackas om det vore bra eller dåligt om Löfven skulle få lägga ledarrollen på hyllan. Om faktumet att den fortsatta strategin om att isolera SD målar in sossarna i ett hörn. Löfven svamlar om nazism på 90-talet och SD idag. Hans bristande kunskaper gällande att argumentera kommer upp.

Efter det når vi mannen med mustaschen. Nej inte Joseph Stalin, Ned Flanders eller Saddam Hussein. Nej, nu gäller det Håkan Juholt. Jag vet inte om ni minns honom, men han ville också plocka politiskt korrekta poäng på att gråta ut gällande att Sverigedemokraternas Björn Söder tog plats som andre vice talman. Gör er redo för ett Mount Everest av floskler.

Kort nämner vi en tråkig nyhet för oss snusare. Efter det får vi höra att ”Sverige har världens mest avvikande folk”. Det gäller religion, den traditionella familjeformen, starka ledare och experter, muslimer ser inte annorlunda på demokrati (…..). Vi märker att tiden drar iväg så även detta får vi ta lite snabbt: ”Vill KD räddas undan avgrunden av SD?”

Sist men inte minst, inte minst tokig på långa vägar är en kvinna vid namn Katarina von Bredow. En kvinna som säger att ”Det är fasansfullt med SD”. Tyvärr säger hon mer, ganska mycket mer… Avslutningsvis nämner vi en god nyhet som får oss att iaf sova lite bättre på nätterna. Det gäller Expressen.

http://www.exponerat.net/rlm-juholt-lofven-svamlar-ikapp/

PROGRAMTID : 1:03:43

Lyssna!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar