torsdag 2 oktober 2014

Lesbiskt par fick svart flicka - nu stämmer de spermabank

Rätt åt flatorna... har dom inte hört talas om *Allas lika värde* ?



Ett vitt lesbiskt par i Ohio i USA stämmer en spermabank efter att de fått en mörkhyad flicka. Spermabanken blandade ihop den donator som paret valt ut med en afroamerikansk donator.

Paret hade bestämt sig för en spermadonator som de tyckte passade dem. En donator som, enligt uppgifter från den berörda spermabanken som Fria Tider tagit del av, har blont rakt hår, gröna ögon och är 186 lång. Donatorn arbetar dessutom som legitimerad sjuksköterskeassistent samtidigt som han studerar, en egenskap som paret föll för.

Istället fick de sperma från en afroamerikansk donator med glasögon och överbett som jobbar som övervakare för ett fängelse.


------------

Åsidosätter man naturens samspel, och vidtar så äckliga homo-/flata beteenden, så tycker jag att dom får ta effekterna. Allt 'queer, homo', whatever abnormt, så kan jag aldrig tycka synd om att perversa könsavvikelser får skörda. Att myndigheter i olika stater i världen legitimerat galenskaperna gör inte saken bättre. Rätt åt dom, och förhoppningsvis en tankeställare för andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar