fredag 3 oktober 2014

Minister: "Jag blev ihjälslagen på 1300-talet"


Sveriges minister för "strategi- och framtidsfrågor", Kristina Persson, påstår att hon blev ihjälslagen – på 1300-talet.

De spektakulära uppgifterna publicerades ikväll av kvällstidningen Expressen och bygger på ett TV-inslag i SVT:s Striptease från 1997.

– Det var alltifrån att bli ihjälslagen på 1300-talet som 19-åring till att vara fattig torparhustru, i vad jag upplevde som, Finland på 1800-talet. Man var jag på 1900-talet också. Jag fick väldigt tydliga associationer till Raoul Wallenberg, sade Kristina Persson, då landshövding, i TV-inslaget.

Persson var under 90-talet väldigt intresserad av nyandlighet och ockulta företeelser och påstod sig ha deltagit i en seans där hon återupplivade minnen från tidigare liv. Hon kallade det att träda in i ett "nyföddhetstillstånd". De ockulta seanserna finansierades med skattemedel, vilket gjorde att SVT inledde en granskning av verksamheten.

SVT:s Striptease var under 90-talet ett granskande samhällsmagasin som kom att göra journalisten Janne Josefsson känd för hela svenska folket.

Persson påstår nu att hon "blev lurad" av SVT, att uppgifterna i programmet inte stämmer och att de "hittade på en sanning".


Hahahaha.... omval/nyval nalkas snabbare än man kunnat hoppats. Tack Löfvén, för att du bidrar till att Sverige återställs, även om du inte fattar det själv.  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar