tisdag 14 oktober 2014

NO WAY - illegala invandrare inte välkomna


Australien tuffar nu till retoriken rejält mot de tusentals illegala invandrare som försöker ta sig till landet med båt varje år. I en nylanserad annonskampanj på 17 olika språk (!) riktar man sig direkt till illegalerna och hälsar att de inte är välkomna i landet.

"Den australiska regeringen inför just nu de tuffaste skyddsåtgärderna längs gränsen någonsin i syfte att bekämpa människosmuggling över havet och för att skydda Australiens gränser" skriver den australiska gränsmyndigheten på sin hemsida.

"Asylsökande som reser med båt utan visum kommer inte hamna i Australien. Reglerna gäller för alla; familjer, barn, ensamkommande barn, utbildade och kompetenta. Det finns inga undantag", heter det vidare i ett för västvärlden ovanligt skarpt formulerat informationsmaterial som just nu sprids på 17 olika språk.

Materialet har tagits fram på bland annat somaliska, arabiska, albanska och kurdiska, står det på hemsidan, och riktar sig till invandrare både i och utanför Australien. "Riskera inte dina vänners och din familjs säkerhet genom att betala människosmugglare", uppmanar man de invandrare som redan tagit sig till landet.

Australien har de senaste åren skärpt sin invandringspolitik rejält och har numera en av västvärldens tuffaste invandringslagar. Illegala invandrare som försöker ta sig till landet skickas numera till uppsamlingsläger som upprättats på lägeröar i Stilla havet enligt den policy som kallas Stillahavslösningen.

Bakgrunden till den skärpta invandringspolitiken är att det folkliga motståndet mot invandring växt sig allt starkare efter en lång rad incidenter relaterade till illegal invandring. Tidigare i år visade australisk media TV-bilder på muslimska illegala invandrare som skrek "fuck Australia" och hotade med terrorattacker eftersom de gripits av kustbevakningen. Muslimerna hade hoppats på att lyckas ta sig till Australien för att leva på bidrag där, på samma sätt som tusentals muslimska invandrare till Sverige gör varje år.

Dylika händelser, samt tilltagande invandrarkriminalitet och invandringsrelaterade sociala oroligheter de senaste åren, gör att en majoritet av australiensarna numera vill stoppa invandringen till landet helt och hållet.


General(löjtnant) Angus Campbell är högste ansvarig för Australiens gränsskydd och i ett videouttalande från förra månaden sitter han iförd uniform framför kameran och förklarar för alla illegala invandrare att de inte är välkomna i Australien.

Källa:  http://www.friatider.se/no-way-illegala-invandrare-inte-v-lkomna

Ord och inga visor. Helst sunt, och i total avvikelse mot Pk-svindleriet som nu två olika regeringar i rad, oavsett blå-brun eller röd-grön, skändligen tvingar på det svenska folket, via sin medvetna folkutbytesstrategi, och förakt för riktiga svenskar och svensk kultur.

En randanmärkning i marginalen.. varför begränsar aussies sin bannbulla till illegala som "kommer med båt"? Visserligen är Australien en kontinent omgiven av hav, men iaf. Även om kontrollen givetvis är stenhård vid flygplatser, så skulle det inte förvåna om nån förslagen, rik arabdj*vel skulle chansa på att smuggla in sig via ett privatplan t ex. Vad händer då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar