tisdag 28 oktober 2014

Till er som gillar massinvandring och förespråkar öppna gränser

- Jag antar att de flesta av er bor i någon form av bostad: Har ni vidöppna och olåsta dörrar till era bostäder så vem som helst kan ta sig in hos er? Om ni låser dörrarna och kräver att de som vill ta sig in till er för att sova och äta gratis har tillstånd för detta från er personligen, så är ni väl ”främlingsfientliga” och ”rasister”? Är det inte dubbelmoral att kräva öppna gränser om ni själva låser dörrarna till era bostäder, era bilar o.s.v och skyddar er personliga egendom och kanske anmäler till polis om någon försöker tränga sig in för att sova och äta gratis hos er?

Kan ni förklara för mig varför man är ”rasist” och/eller ”främlingsfientlig” om man vill ha utökad kontroll vid gränserna, minskad asylinvandring och striktare regler vid asylhanteringen – men inte är främlingsfientlig eller rasist om man låser om sin bostad och vägrar släppa in vem som helst i den för att äta och sova gratis? Är inte du som vägrar släppa in exempelvis en bostadslös främling i din bostad, främlingsfientlig då du förvägrar denna person mat och husrum? Dina vänner och bekanta släpper du in – men inte en hemlös främling? Är inte det främlingsfientligt? Din egen familj och dina närmaste vänner bjuder du på mat och dryck, men den hemlösa som knackar på din dörr släpper du inte in och bjuder på maten som luktar så gott speciellt för en hungrig stackare?

Är du främlingsfientlig? Är du rasist? Är du en ond människa som inte delar med dig av allt du har när du först tänker på dig själv och dina närmaste?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar