torsdag 6 november 2014

Kanada stoppar invandring för personer med oförenlig värdegrund

Kanada har under senare år på olika sätt kraftfullt stramat åt invandringen, en utveckling som Avpixlat rapporterat kontinuerligt om. Nu är det dags igen. Denna gång har regeringen beslutat att invandrare som inte delar centrala delar av den kanadensiska värdegrunden kommer att förbjudas att invandra till Kanada.

Chris Alexander, Kanadas migrationsminister, meddelade nyligen att Kanada inte längre kommer att låta individer som deltagit i beteenden som inte är förenliga med kanadensisk värdegrund att invandra till landet. Exempel på detta inkluderar bl.a polygami och tvångsgiftermål.

Om man läser mellan raderna kan man konstatera att  detta direkt kommer att påverka till exempel individer från muslimska kulturer, men även individer från Afrika och Sydostasien eftersom länder i dessa områden, deras kulturer och “fredens” religion sanktionerar just polygami och/eller tvångsgifte.

Återigen ser vi att Kanada går åt rakt motsatt håll jämfört Sverige – detta i kontrast till att landet hålls fram som ett föredöme av svenska massinvandringsförespråkare som av allt att döma och i motsats till Avpixlats läsare inte brytt sig om att sätta sig in i Kanadas invandringspolitik. Samtidigt som Sverige skriver upp sina asylinvandringsprognoser där individer som både praktiserar polygami och tvångsgifte snabbt och enkelt och utan identitetskontroller tilldelas asyl i landet, har nu Kanada alltså bestämt att stänga dörrarna för just dessa typer av individer eftersom deras värdegrund inte är förenlig med med den kanadensiska dito.

Kanada gör noggranna kontroller av dem som ämnar invandra till landet och släpper inte in s.k. “papperslösa” som inte kan styrka sin identitet. Enligt den politiskt korrekta doktrin som är överordnad superideologi i Sverige anser Kanada alltså att människor som praktiserar polygami eller tvångsgifte inte är lika mycket värda som andra, eftersom de inte längre är välkomna att invandra till landet. Kanada har också deklarerat att “papperslösa” inte är lika mycket värda eftersom inte heller de släpps in i landet.

Det kan därför vara läge för den nya svenska regeringen att rasist- och nazistförklara Kanadas regering eftersom den för en invandringspolitik som helt ligger i linje med Sverigedemokraternas där man inte definierar alla människors värde som alla människors rätt att bosätta sig i Sverige och här åtnjuta decennier av försörjning på skattebetalarnas bekostnad.

Samtidigt kan den svenska regeringen, i egenskap av att leda världens “humanitära stormakt”, rikta ett erbjudande till Kanada om värdegrundsträning. Om man från svenskt håll däremot avser att fortsätta utropa Kanada till ett migrationspolitiskt föredöme, kan man inte gärna samtidigt fortsätta att fördöma det enda parti i Sveriges riksdag – Sverigedemokraterna – som förespråkar en invandringspolitik som till stora delar sammanfaller med Kanadas.

Källa: http://avpixlat.info/2014/11/0u6/kanada-forbjuder-viss-invandring-pga-fel-vardegrund/




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar