måndag 10 november 2014

Moderat debattör sågar Reinfeldts migrationspolitik

Reinfeldts vision om den humanitära stormakten karaktäriseras av dumhet och enfaldig godhet.” Orden är den moderata debattören Jens Kittels.

- Jens Kittel kritiserar det vi i alternativa medier hävdat länge. Att låta ett litet parti med sju procent av väljarna bakom sig diktera villkoren för svensk migrationspolitik, är under all värdighet. Nu kommer regeringen att överlämna en nota till skattebetalarna på 120-150 miljarder nästa år. Det blir följden när rädslan för rasistkortet paralyserar varje försök till sunt tänkande hos ledande politiker.

Kittel är inte nådig i sin kritik av svensk migrationspolitik. Kittel som i grunden har ett moderathjärta, hade stora förhoppningar på att den socialdemokratiskt styrda regeringen skulle välja en annan väg än Reinfeldts, men Kittel konstaterar samma sak som allt fler väljare verkar göra. Det blir minst lika illa.

Miljöpartiets inverkan på svensk migrationspolitik har bara på några år skapat fler utanförskapsområden, en ökad arbetslöshet bland invandrare, ökad kriminalitet, större misär i Migrationsverkets förvar och en totalt misslyckad integration.

Kittel besvarar själv en fråga han ställer. Volymerna i svensk asylpolitik får inte diskuteras därför att det inte är politiskt korrekt. ”Det måste gå åt helvete innan debatten tar fart och åt helvete kommer det att gå, men det är inte förrän barnen till surdegsmaffian på Södermalm går miste om skolplatser och hamnar sist i vårdkön, som detta lär ske”.

Kittels lösning på alla de problem som majoriteten i tysthet erkänner är minskade volymer. Att 99% av alla som tar hit sina anhöriga slipper försörjningskravet, att 30% av alla ensamkommande söker sig till Sverige slipper ålderstester och att papperslösa som bryter mot svensk lag ändå kan stanna och erhålla förmåner som få andra, är alla exempel på hur snett det gått.

Kittel tar också upp Morgan Johanssons (S) invit till samtliga 7-klöverpartier när migrationspolitiken ska diskuteras och frågar om det faktum att SD utelämnas gör att stödet för partiet växer eller minskar? Kittel är träffsäker när han förklarar utgången av pk-Sveriges märkliga förhållningssätt till Sverigedemokraterna: ”De nyckelskramlande surdegstalibaner som tror att SD:s framgång är slut för att Åkesson är sjukskriven bör nog tänka om…

Källahttp://petterssonsblogg.se/2014/11/09/moderat-debattor-sagar-reinfeldts-migrationspolitik/
refhttp://ledarsidorna.se/2014/11/gastkronikan-jens-kittel-livbaten/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar