fredag 14 november 2014

Nima Dervish talar klarspråk om islam, muslimer och svenska politiker

Nima Dervish, är född i Iran 1975 och en frispråkig författare, journalist, radioprogramledare, skriver ”Svenska politiker! Sluta tjata om SD. Ni skapade alla problem som SD fiskar röster med!

Dervish skriver att han tröttnat ordentligt på allt skitsnack som just nu florerar kring utvecklingen i världen och plöjer igenom det politiskt korrekta minfältet som bara han kan.

Först ut är Islamiska Staten, IS, som uppvisar en grymhet av sällan skådat slag. “Skippa skitsnacket om att det IS gör inte är riktig Islam” skriver Dervish, och menar att det de gör är exakt vad profeten och hans efterföljande gjorde: erövring med svärdet.

Läs er Koran, läs era hadither, skiten finns därute, ni behöver inte ens ta på er skorna för att dra till ett bibliotek.

Sedan påpekar han att muslimer generellt behöver ta en ordentlig titt på sin religion och inse att den innehåller “problematiska aspekter” och det gigantiska behovet av en reformation.

Nästa anhalt är vänsteraktivisterna, som han menar är fixerade vid Gaza.

Ni säger att ni bryr er om Syrien/Irak, men ni bryr er bara när er ”humanitet” kan inkludera US/Israel-bashing. Om ni äntligen har sniffat er fram till denna konflikt är det bara för att ni hörde att Obama ska ingripa. Ni är inte humanister. Ni använder ”solidaritet” som täckmantel för att föra fram era politiska ideologier mot grupper / länder ni hatar. Skäms. Ta en titt i spegeln. Ändra inställning. Annars är er solidaritet inte värt använt toapapper och ni är en delorsak till problemen.

Att vissa också tror på att IS är skapat av USA och Israel “makes no fucking sense”, konstaterar Dervish. IS menar han är vår tids nazister och det enda språk de förstår är ett militärt sådant. Vidare påpekar han att det i Europa förekommer pro-IS-demonstrationer (som i Nederländerna), och att det borde göras olagligt att vifta med terrorgruppens flagga.

Europa har kanske inte insett det, men ni befinner er i krig med IS! Inte för att ni deklarerade krig, men de har deklarerat det mot er. Och de kommer att föra detta krig så länge de har möjlighet. Den möjligheten måste fråntas dem.

Sedan bär det raskt av hem igen, till svensk politik, fegheten och Sverigedemokraterna.

Svenska politiker! Sluta tjata om SD. Ni skapade alla problem som SD fiskar röster med! Er vägran att ens se eller erkänna, än mindre ta tag i dessa problem gör att SD bara kommer att fortsätta att växa. Ta tag i skiten, eller förbered er på att förlora makten till SD. IS är ett större problem än SD är och någonsin kommer att bli. Prioritera. Jag föredrar 100 Jimmie Åkessons före en blodtörstig IS-horunge.

Källa: http://petterssonsblogg.se/2014/08/11/nima-dervish-talar-klarsprak-om-islam-muslimer-och-svenska-politiker/
Ref: http://mummelforlaget.wordpress.com/2014/08/10/mummelforlagets-forfattare-svenska-politiker-sluta-tjata-om-sd-ni-skapade-alla-problem-som-sd-fiskar-roster-med/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar