lördag 8 november 2014

Sanningen om vår gränspolis o migrationsverket‏

Nedanstående är anteckningar och en kort sammanfattning av en föreläsning med gränspolisen och migrationsverket. Skrämmande sanning.

Utlandsföddas inflöde till Sverige IDAG: Varav ca 100 000 är asylsökande. Ca 300 000-350 000 är anhöriga. Ca 100 000-150 000 arbetstillstånd.

Totalt ca 550 000-600 000 per år. Sverige är unikt i Europa på grund av följande:

- Inga ID-kontroller alls. Vi går helt på muntligt lämnade uppgifter. – fingeravtryckstagning vid passansökan.Men avtrycken sparas ingenstans och kollas ingenstans. De försvinner efter ansökan. – inga kontroller av smittsamma sjukdomar såsom HIV, ebola, hepatit etc etc. – inga DNA-tester vid anhöringansökan.

Vi går på muntliga uppgifter. (I Finland sjönk anhörigansökningarna med 97% efter att de införde DNA test) – ingen kontroll av foton vid tidigare pass eller uppehållsansökningar.

Samma person, med olika utseende, kan göra upp till 12-13 sökningar innan man reagerar. – inga kontroller över familjer. Man kan rent fysiskt se att tre barn i en familj inte alls är barn till dessa föräldrar, men inga närmare kontroller görs och ingen markering görs eftersom de tre barnen då skulle bli ”ensamkommande”, och de är dyrare att hantera.

Därför ges de PUT rakt av. – ingen möjlighet att skicka ut brottsdömda. Även kriminella som dömts till utvisning kan inte skickas hem till sina hemländer eftersom hemlandet inte tar emot dem. Alltså blir de kvar här. Raljerande sagt: ”En somalier kan skjuta 777 personer på Plattan i Stockholm och vi kommer ALDRIG få hem honom.” – inga krav alls på asylsökande eller nyanlända. – endast krav på att vara ostraffad när det kommer till medborgarskap, aldrig annars. – ett Migrationsverk som inte genomför några korrekta kontroller när medborgarskap ansöks.

Allt de bryr sig om är att få in ansökningsavgiften. Man kontrollerar inte mot tidigare ansökningar. Vidare söker ca 80% av alla från Syrien ursprungligen asyl i Grekland eller Italien, men där väntar man med att registrera ansökan ca 70 dagar.

Dessutom berättar de vilka villkor man får i landet och vilka krav som kommer ställas på dem. Nästan uteslutande söker sig alla då vidare till Sverige.

När Italien/Grekland sen registrerar ansökan efter en tid så har den sökande redan anlänt och sökt i Sverige, vilket gör det till Sveriges problem, för här ställer vi varken krav på sen sökande eller på ursprungslandet.

Danmark gör samma sak. Där har gränspolisen fått instruktioner att sätta alla somalier på tåget till Sverige eftersom ”vi släpper in dem”. Tåget kallas sarkastiskt för ”Somalieexpressen”. Allt detta för att Sveriges migrationspolitik är så släpphänt.

Källahttp://www.exponerat.net/sanningen-om-var-granspolis-o-migrationsverket%e2%80%8f/
RefSökes: "gnällfria" medarbetare
Ref"Miggor" (negrer) åtalas för grova mutbrott

- Fullkomligt hårresande. Lagbrotten haglar, ett handfast bevis, som ytterligare och definitivt visar att begreppet demokrati definitivt är avskaffat i ex-Sverige, nu Absurdistanska demokraturen. Vem/vilka skall lyfta på locket officiellt, ta tag i sk*ten, och se till att hanteringen hamnar som ett polis- och åklagarmål. Detta är inte förenligt med svensk grundlag, ej heller med de bestämmelser som är uppsatta, för vare sig Migrationsverket, eller gränspolisen. Men lakej-gammelmedia tiger förstås, kan UG_Janne Josefsson ta tag i skandalen? Den enda granskande journalisten i semi-totalitära banandiktaturen.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar