tisdag 18 november 2014

SD: ”Erkänn att volymer spelar roll”

Dagens Samhälle har nu gjort det otänkbara- släppt fram två Sverigedemokrater som ocensurerat får diskutera det tabubelagda ämnet volymer.

Det behövs ett systemskifte i svensk flyktingpolitik och det är dags att erkänna att volymer faktiskt spelar roll.

I dagsläget är det bara Sverigedemokraterna som står för en sådan politik, skriver Paula Bieler och Markus Wiechel, partiets integrations- resp. migrationspolitiska talespersoner i Dagens Samhälle.

Sveriges migrationspolitik, där asylprövningar sker efter alltmer generösa regelverk samt där nyanlända får tillgång till alltfler bidragssystem och stödinsatser, leder oundvikligen till att Sverige också hamnar i topp bland de länder som asylsökande migranter söker sig till.

Utvecklingen borde inte förvåna någon. Ändå har vi sett ett närmast nyvaket närmande av frågan hur detta mottagande ska gå till.

Jämförelser görs mellan mottagande i mindre orter och större, exempelvis här i Dagens Samhälle där Peter Santesson i en krönika konstaterat att Stockholm för att matcha Norberg borde ta emot över hundra tusen personer, skriver Bieler/Wiechsel.

Kommer media och det invandringsindustriella komplexet nu att kräva politikernas huvud på ett fat så som de gjorde med Tobias Billström ?

Kuriosa: Hela 98% håller med skribenterna. Bara 2% håller inte med. Man kan nästan tro att det bara är SD-väljare som läser DS. Så är det förstås inte, även om väljarkåren har breddats sedan valet 2010. Nu dominerar etablerad medelålders medelklass som kanske även läser DS (DN).

Källa : http://varjager.wordpress.com/2014/11/18/sd-erkann-att-volymer-spelar-roll/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar