söndag 8 mars 2015

Söndagskrönika: Grattis, alla fittbärare!

 Av Julia Caesar

- Grattis på Internationella kvinnodagen, alla kvinnor! Eller, som det heter på nysvenska: “fittbärare”.  Det är er dag i dag.

Ordet “kvinna” är passé, eftersom det får alla som har ett kvinnligt könsorgan men inte identifierar sig som kvinna att känna sig exkluderade och kränkta. Så passa på att fira Internationella kvinnodagen medan den finns kvar. När som helst kan den byta namn till Internationella fittbärardagen.

Historiskt skifte kring 16 mars

Det finns en särskild anledning just i år att gratulera svenska kvinnor på denna dag. (Jag återgår här till de traditionella uttrycken “kvinna” och “man” och beklagar djupt om någon fitt- eller kukbärare känner sig kränkt). Inom kort kan vi nämligen pricka av en historisk framgång för kvinnorna, en unik förändring i Sveriges historia. För första gången sedan befolkningsstatistik började föras 1749 kan vi glädja oss åt att antalet män blir större än antalet kvinnor.

SCB, Statistiska centralbyrån, väntar att det historiska skiftet kommer att inträffa omkring den 16 mars. Dags att gå till Systemet och köpa rosa feministchampagne att korka upp på den stora dagen.

Orsaken är rekordhög invandring!


Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner

Det är kvinnor med vidöppna hjärtan som med aldrig sviktande entusiasm går i frontlinjen för den mångkulturella omvandlingen av vårt land. Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner och omsätter sina heta drömmar om virila mörkhåriga främlingar i politiska ställningstaganden för öppna gränser och globalt omhändertagande. Kvinnor tycker synd om alla som inte får bo i Sverige. Sverige är inte svenskarnas land, det är allas land.

Visserligen är Sverige det mest ruttna och rasistiska landet på jorden men ändå på något märkligt sätt åtråvärt att leva i. Därför ska alla som vill få komma hit och mumsa på välfärdskakan. Att dela med sig av andras tillgångar är global rättvisa.

Vad är det för fel att visa medmännsklighet?

Här är ett typiskt inlägg på Facebook av en av alla dessa kvinnor som tänker med äggstockarna:
Vad är det för fel att visa medmännsklighet och att ha förståelse för människor som flyr ifrån krig och fattigdom?????????????????????????? Jag vill inte leva i en värld där vi bara tänker på oss själva och skiter i alla andra! Nej vi måste ställa upp och hjälpa dom som behöver det.”

Fortsättningen finns att läsa här:

Snaphanen.dk

- Logik är en viktig egenskap, i alla sammanhang. Tyvärr en bristvara, som JC påpekar, känslostormar i kvinnors inre tar över, och i takt med kvotering och feminisering, så ökar riskerna inom i stort sett alla samhällsområden. Man bortser helt enkelt från människans könsolikheter, och sätter s a s skomakaren att laga mat, och kocken att laga skor. PK-maffian, gammelpolitikerna och gammelmedia ångar på, aningslöst eller medvetet kan man fråga sig, att rasera fungerande strukturer och samhällen. Och bizarra Sverige, som fick giftsprutan med starkaste innehåll, från landsförrädaren och psykopaten Fredrik Reinfeldt, går i täten. Nu med en misslyckad (s)vetsarlärling vid rodret som statsminister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar