lördag 9 april 2016

Förstörelsen av ett samhälle

- "Jag har som ni vet skrivit ett antal krönikor om hur den angloamerikanska oligarkin försöker blåsa nytt liv i västvärldens 200-åriga gamla världsordning genom att nylansera den i nya kläder som the New World Order (NWO). Det senaste utslaget av deras ansträngningar är den medvetna läckan av det som kallas Panama papers.

Läckan har presenterats av en organisation som kallar sig International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Denna organisation är inte så oskyldigt ädel som titeln vill ge intryck av. Den är finansierad av USAID som är en gren av CIA och oligarkernas Ford Foundation, Carnegie Endowment, Rockefeller Family Fund, W K Kellogg Foundation och framför allt av den ledande globala intrigmakaren George Soros´ organisation Open Society Foundation m.fl..

Jag har från flera läsare fått frågan vad dessa oligarker har att vinna på att läcka Panama dokumenten? Läckan har ju bl.a. slagit hårt mot den brittiske premiärministern David Cameron och andra som kan tyckas vara oligarkin närstående. Genom att försvaga Cameron ökar man ju risken för Brexit. Men kanske är det meningen? Man kanske t.o.m. vill försvaga EU för att unionen skall bli ännu mer beroende av deras USA-plutokrati.

För att förstå oligarkernas strategi kan man gå till Joseph Schumpeter. Han var en betydelsefull österrikisk-tysk-amerikansk nationalekonom som främst blivit känd för sina studier av ekonomisk utveckling. Han lanserade begreppet kreativ förstörelse år 1942 för att beskriva den förändringsprocess som åtföljer viktiga teknologiska eller ekonomiska landvinningar. Enligt Schumpeter står entreprenörers innovationer för långsiktiga ekonomiska utvecklingen i kapitalistiska samhällen, genom att de ersätter befintlig teknik och förstör för redan etablerade företag som byggt sina positioner eller monopol på dessa.

Vad NWO-globalisterna nu gör är att tillämpa just kreativ förstörelse i försöken att försvara sin maktposition och etablera sin NWO. Ni har säkert sett den strategin tillämpad i stora företag och organisationer vid byte av chef. När man kommer in som chef i ett företag med en cementerad maktstruktur, måste man slå sönder denna för att kunna få kontroll över organisationen. Ni har säkert otaliga gånger hört människor klaga över hårdhänta omorganisationer, som varit just en tillämpning av kreativ förstörelse. Jag har själv tillämpat den strategin när jag tagit hand om problemföretag.

Det är exakt detta som NWO-globalisterna håller på med. Man har dragit igång en kampanj för att slå sönder och underminera alla främst nationella maktstrukturer, för att sedan kunna ersätta dem med maktutövning via globala banker, företag och organisationer som man själva kontrollerar. USA:s korståg i Mellanöstern har haft som mål att störta starka nationella härskare och ersätta dem med svaga marionettregimer som gjorts beroende av oligarkernas banker och företag. Vi har sedan kunnat bevittna hur George Soros bedrivit en subversiv verksamhet för att dränka Europa med muslimska migranter som satts i rörelse av dessa destruktiva krig.

Panama läckan har som syfte att underminera ledare i hela världen som står i vägen för oligarkernas NWO. Man försöker klistra anklagelser om korruption på såväl Rysslands president Putin som Kinas Xi Jinping i förhoppningen att kunna provocera fram ett folkligt uppror mot dem. Ingen av dessa två figurerar dock i det läckta materialet. Det senare måste varit en besvikelse, men trots detta försöker man koka soppa på en spik, genom att hänga ut dem med hjälp av guilt by association. I Rysslands fall siktar man in sig på det ryska valet i höst med förhoppningen att kunna provocera fram en liknande kupp som den man med hjälp av CIA, genomförde i Kiev år 2014.

Strategin med kreativ förstörelse skördar givetvis massor av oskyldiga offer genom att man slår blint mot allt och alla i syfte att ur ruinerna av de samhällen man förstör kunna bygga sin egen maktstruktur. Den som framträder som världsmästare i denna destruktiva konst är oligarken George Soros som figurerar i snart sagt alla försök att destabilisera länder och konkurerande maktstrukturer. Sverige drabbades år 1992 när han genom en hänsynslös spekulation mot kronan berövade landet makten över vår egen valuta, med mycket stora ekonomiska förluster för vårt samhälle som följd.

Bakom Soros finns givetvis alla de övriga maktspelarna i oligarkernas organisationer som CFR, Bilderberggruppen, Trilaterala kommissionen och Romklubben m.fl. slutna sällskap som de bildat. Det osannolika med detta gäng är att det styrs av riktigt gamla gubbar som David Rockefeller (100), Jacob Rothschild (80), George Soros (86), Henry Kissinger (93), Zbigniew Brzeziński (88) m.fl. alla tydligen med självbilden att de är odödliga. De har skapat Barak Obama och står nu bakom Hillary Clinton.

Det tragiska för svensk del är att ett antal svenskar lierat sig hårt med NWO-gänget och på så sätt likt femtekolonnare medverkar i nedmonteringen av den svenska nationalstaten. Här hittar vi flera från Wallenberglägret samt Anders Wijkman och den tidigare stats- och utrikesministern Carl Bildt m.fl.. Nästan alla våra ledande politiker har relationer till de här destruktiva organisationerna utan att begripa hur mycket deras kreativa destruktion skadar det svenska samhället.

Jag tror inte alla inblandade svenskar är onda människor, flertalet är bara oligarkins nyttiga idioter. Jag skulle nästan ha lust att citera Jesus när han sa: Förlåt dem ty de veta icke vad de göra!"

Källahttps://anthropocene.live/2016/04/09/den-kreativa-forstorelsen-av-vart-samhalle/comment-page-1/#comment-3890
Ref: https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/25/europas-undergang/
Ref: http://blueshift.nu/george-soros-bakom-flyktingfloden/

--------------------

- En svensklierad NWO-vasall som måste adderas, är psykopaten och landsförrädaren Fredrik Reinfeldt. I praktisk mening den värste av anti-svenskhetens vasaller.

1 kommentar:

  1. Ja, Sveriges Quisling, den store Landsförrädare FR inte att förglömma, mannen som verkligen förstörde Sverige genom att öppna dörrarn på vid gavel med hjälp av MarxistPartiet(MP)!

    SvaraRadera